Η συνέντευξη της ομάδας GoJack στο ΑΡΤ TV

8 Μαΐου, 2024

Θα θέλαμε να εκφράσουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ για την πρόσκληση που έλαβε η ομάδα μας από την εκπομπή ‘Λόγος και Αντίλογος’ της κυρίας Ελευθερίας Κοσμοπούλου, στο κανάλι ART TV.

Στη συνέντευξη που ακολούθησε, στην οποία συμμετείχε η Project Manager της ομάδας μας, κυρία Ιωάννα Μυτάκου, μας δόθηκε η ευκαιρία να παρουσιάσουμε την επιχείρησή μας ‘GoJack’.

Απαντώντας στις ερωτήσεις της κυρίας Κοσμοπούλου, μιλήσαμε για το πώς ξεκίνησε η GoJack και πώς έγινε αυτό που είναι σήμερα, ένα λογιστικό γραφείο που ειδικεύεται στην ίδρυση εταιρειών στο εξωτερικό και δη στο Λονδίνο της Αγγλίας.

Αναφερθήκαμε επίσης στις λύσεις που μπορεί να δώσει η GoJack για την ανάπτυξη των επιχειρήσεων. Οι σύμβουλοι επιχειρήσεων της ομάδας μας είναι σε θέση να καθοδηγήσουν κάθε επιχειρηματία, είτε πρόκειται για νέο είτε όχι, στο πώς να εκμεταλλευτεί τις οικονομικές συμφωνίες μεταξύ των χωρών και τα φορολογικά πλεονεκτήματα που εκείνες προσφέρουν για επενδύσεις στο έδαφός τους.

Η ομάδα της GoJack απαρτίζεται από έμπειρους νομικούς, λογιστές και επιχειρηματικούς συμβούλους, που είναι σε θέση να αναλάβουν όλες τις διαδικασίες για την ίδρυση της εταιρείας σας στο εξωτερικό.

 

Μπορείτε να παρακολουθήσετε ολόκληρη τη συνέντευξη στον παρακάτω σύνδεσμο:

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΈδρα
ΤΟΠΟΘΕΣΙΕΣΠου Θα Μας Βρείτε
https://gojack.gr/wp-content/uploads/img-footer-map-1.png
ΣΥΝΔΕΣΜΟΙΑκολουθήστε Μας
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΈδρα
ΤΟΠΟΘΕΣΙΕΣΠου Θα Μας Βρειτε
ΣΥΝΔΕΣΜΟΙΑκολουθήστε Μας